Το «musicomedy» του Αριστοτέλη Ρήγα έρχεται για ΜΙΑ, ΜΟΝΗ και ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ!

Παίχτηκε σε θέατρα, σε φεστιβάλ, σε μπαράκια, σε ταβέρνες, σε μεζεδοπωλεία, σε λάουντζ και τσιλ άουτ καφετέριες, μπροστά σε εκατοντάδες άτομα (1500 κατά προσέγγιση), μπροστά σε δεκάδες άτομα (έντεκα κατά προσέγγιση), στην Αθήνα και την επαρχία, από την Αλεξανδρούπολη και την Κέρκυρα μέχρι την Παλαιόχωρα Χανίων. Απέσπασε 5 αστέρια στις κριτικές κοινού του αθηνοράματος, σκόρπισε γέλια και τώρα έφτασε η ώρα να κλείσει τον κύκλο της όπως της πρέπει!

Το «musicomedy» του Αριστοτέλη Ρήγα, μια μοναδική στο είδος της παράσταση standup comedy και μουσικής κωμωδίας, έρχεται για ΜΙΑ, ΜΟΝΗ και ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ στο χώρο του IΛΙΟΝ PLUS την Τετάρτη 28 Μαρτίου όπου και θα βιντεοσκοπηθεί για να περάσει στην ιστορία, μαζί με όλους εσάς που θα γίνετε κομμάτι αυτής της ξεχωριστής βραδιάς.

Ο Αριστοτέλης Ρήγας, μόνος του επί σκηνής, με ένα μικρόφωνο και την κιθάρα του συνδυάζει σύντομα (αλλά και μεγαλύτερα) αστεία, λογοπαίγνια, ευφάνταστες παρατηρήσεις και πρωτότυπες μουσικές διασκευές σε ένα “sui generis” κωμικό υπερθέαμα. Δείτε το γιατί θα το κατεβάσουν!

Για του λόγου το αληθές… δείτε αποσπάσματα στα παρακάτω links:
https://www.youtube.com/watch?v=a-nZfY-JwpY
https://www.youtube.com/watch?v=rpQhoetTCyA
https://www.youtube.com/watch?v=La16sfqLues

Επιμέλεια παραγωγής: GoodHeart Productions

Info
Τετάρτη 28 Μαρτίου – ΙΛΙΟΝ plus
Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17 |Τηλέφωνο: 210 88 24 383, 6983 600 510
Ώρα έναρξης: 21:30 (οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00)
Είσοδος: 6€

Η σελίδα της εκδήλωσης στο facebook

Ημερομηνία

28 Μαρτίου 2018

Ώρα

09:30 μμ

Τοποθεσία

Ιλιον Plus - Κοδριγκτώνος 17, Αθήνα